2.64. Richelle Mead ,,Šalčio dvelksmas”


Tai- antroji ,,Vampyrų akademijos” dalis, kurios laukiau jau seniai ir pagaliau gavau.

Visų pirma, tai esu dėkinga už prologą- pirmąją dalį skaičiau senokai, tad daugelio dalykų jau net ir neprisiminiau, tuo labiau, kad šios knygos ilgiau neužsilieka galvoje. Bet jos tinkamos atsipalaidavimui, kai norisi per keletą valandų sukrimsti ką nors lengvo, na, kaip kažkam meilės romanai tinkami šiam tikslui, tai man labiau priimtinos knygos apie vampyrus.O ,,Vampyrų akademija”, pamenu, patiko, o tokie komentarai kaip ,,antroji dalis daug geresnė už pirmąją” mane paskatino tęsti pažint su šia serija.

Vėlgi viskas sukasi apie Rouz, netgi galėčiau pasakyti, kad Lisa atlieka gan nedidelį vaidmenį šioje dalyje. Centre- Rouz, jos painūs santykiai su mama, vaikinais, o dar pasipainioja strigojai, norintys išžudyti visus kilminguosius…

Knygoje netrūksta veiksmo, dėl kurio galima būtų dėkoti Rouz nutrūktgalviškumui. Na, ne tik jos, bet ir draugų, kurie manosi esą stipresni nei iš tiesų yra. Netrūksta ir meilės apreiškų, mat mergina neapsisprendžia dėl to, kurį rinktis. Juk vieną ji lyg ir myli, bet negali su juo būti, kitas- tik patinka, bet užtat jis ją myli, o dar ir žavus kilmingasis pasimaišo, kurio paslaptys aiškėja po

Richelle Mead

truputį (na, aš gan greitai išsiaiškinau jas. Matyt ne per daug gerai rašytoja jas nuslėpė 😉 ). Na, ir mama, kuri merginos visai nelankė, o dabar pasirodo ir giriasi savo žygdarbiais, įneša dar daugiau spalvų.

Pabaiga, iš pažiūros, visai ne tokia, kad norėtųsi kuo greičiau imti trečią dalį, bet, kita vertus, visai įdomu, kaip ten viskas rutuliosis toliau.

Kam patiko pirmoji knyga, tam patiks ir antroji. (visą surašytą knygų seriją rasite paspaudę ant nuorodos).

 

Advertisements

2 thoughts on “2.64. Richelle Mead ,,Šalčio dvelksmas”

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s